0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Zomeractie laminaat van Tarkett

Deze week mogen we jullie weer verrassen met een leuke zomeractie! Naast onze lopende kortingsactie op de gordijnstoffen van Holland Haag mogen we nu ook op het laminaat van Tarkett elke 4e m² cadeau doen!

 

De laminaatcollectie van Tarkett biedt een ruime keuze aan moderne en klassieke dessins. Bovendien zitten er in deze collectie extra lange en brede planken en zelfs een prachtige Hongaarse punt! Deze dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke structuren van de houtnerf extra laat opvallen.

 

De laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine. Dit maakt dat de vloeren goed bestand zijn tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kan het laminaat snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.

 

Uiteraard speelt de look van de vloer ook een grote rol en bij het maken van de juiste keuze is het een goed idee je eerst door ons te laten inspireren. Wij hebben een aantal sfeerbeelden voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete vloer ertussen? Kom dan naar onze showroom en pak dit mooie voordeel direct mee!

 

De zomeractie van Tarkett: 4e m² laminaat cadeau, loopt t/m 31 augustus. Let op! Dit betekent dus dat wij de vloer uiterlijk 31 augustus voor jullie kunnen bestellen, dus wees op tijd met het maken van jouw gave keuze!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen