0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

15% korting op raamdecoratie van Holland Haag

Klaar met sausen? Dan is het nu tijd voor de gordijnen! Zoals we allemaal wel weten wordt op vakantie gaan dit jaar een hele uitdaging. Maak daarom van je eigen huis een heerlijke plek om te ontspannen. We hebben gezien dat heel veel klanten de afgelopen tijd enthousiast aan het klussen zijn geslagen. Stap 1 was het sausen van de wanden in een nieuwe kleur. Nu dit gebeurd is vinden wij het tijd voor stap 2, de raamdecoratie!

 

En om dit nog leuker te maken ontvangen al onze klanten t/m 31 augustus een korting van 15% op de merken Catch, Cosi en Cachet van Holland Haag! Let op! Hierbij geldt dat wij u order uiterlijk 31 augustus moeten hebben ingevoerd bij de leverancier. Misschien kunnen we dit jaar dan wel niet live genieten van een mooie Spaanse zonsondergang, maar we kunnen dezelfde sfeer wel in huis halen met een fragiele inbetween, met een nonchalante uitstraling en glansgaren. Kom naar onze showroom om de mooie collectie van Holland Haag in het echt te bekijken.

 

Nu op de blog alvast een glimp van deze collectie!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen