0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Voor de sfeervolle finishing touch

Raamdecoratie

In onze showroom laten wij u kennismaken met een ruime stoffencollectie. Hiervan maken wij eye-catchers voor het raam zoals gordijnen, inbetweens, vitrages, vouwgordijnen en paneelgordijnen op maat. En wat dacht u van bijpassende kussens of een poef in dezelfde stof?! Ook behoort elektrische raamdecoratie tot onze expertise.

raamdecoratie

Overgordijnen, inbetweens en vitrages

Overgordijnen zijn echte sfeermakers en een must als u op zoek bent naar privacy. Toch meer licht in huis? Dan kiest u voor vitrages of inbetweens. Voor een donkere slaapkamer kunnen wij gordijnen ook voeren. Hiermee zijn de gordijnen dus echt verduisterend. In de afwerking van de bovenplooi heeft u verschillende keuzes. Een extra hoge bovenplooi zorgt bijvoorbeeld  voor een chique uitstraling en staat prachtig bij robuuste gordijnen. Ook kunt u kiezen uit verschillende plooitypen, zoals een enkele plooi, vlinderplooi, drieplooi of wave plooi. Tot slot is de afwerking van de onderzijde van belang. Sommige stoffen hebben een vast loodkoord, maar andere stoffen hebben geen standaard afwerking. In dit laatste geval heeft u de keuze uit een smalle of brede onderzoom, met of zonder los loodkoord ingelegd of we kunnen een loodkoord aanlocken. Natuurlijk geven wij bij elk type stof een passend advies!

 

Dan nog de montage! Over het algemeen monteren wij raamdecoratie op twee verschillende railsen. De eerste is de welbekende en standaard KS rail. Op zoek naar een eye-catcher?! Dan zijn de (rail)roedes van XXL Designroeden echt iets voor u! U kiest voor dit type (rail)roede wanneer deze in combinatie met de raamdecoratie echt mag opvallen. De (rail)roede blijft dan namelijk heel goed zichtbaar, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft diverse montagemogelijkheden.

Vouwgordijnen

Van veel stoffen naar uw keuze kunnen wij vouwgordijnen laten maken. In de showroom adviseren wij u graag welke stof zich wel en niet leent als vouwgordijn. Vouwgordijnen kunnen lichtdoorlatend of verduisterend zijn, want ook vouwgordijnen kunt laten voeren. Wat zo leuk is aan vouwgordijnen is dat u deze kunt laten maken van exact dezelfde gordijn- of inbetweenstof. Zo kiest u voor bijvoorbeeld de schuifpui voor lange gordijnen of inbetweens en voor een klein raam een vouwgordijn van dezelfde stof. Dit zorgt voor rust en eenheid. Het vouwgordijn maakt u helemaal af in uw eigen stijl. Zo kunt u bijvoorbeeld nog kiezen voor een houten onderlat, hippe ringen, een opvallende bies of mooi stiksel. Tot slot zijn vouwgordijnen verkrijgbaar in diverse modellen met elk een eigen uitstraling. Een vouwgordijn met baleinen zorgt voor een strakke uitstraling, terwijl een vouwgordijn zonder baleinen voor een nonchalante uitstraling zorgt. Baleinen aan de voorzijde van de stof zorgt net even voor een wat stoerdere look en baleinen aan de achterzijde voor een subtiele uitstraling.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen of een schuifpui, in ieder geval in een lichte woning met veel glas! Bovendien kiest u voor paneelgordijnen wanneer u van een strak en modern interieur houdt. De panelen worden gemaakt van elke gordijn- of inbetweenstof naar keuze (mits paneelgordijngeschikt natuurlijk). U kunt kiezen voor allemaal dezelfde panelen, maar het is ook mogelijk om de panelen creatief in te delen in verschillende stoffen. Door de paneelgordijnen af te werken met een aluminium onderlat, geeft dit het geheel nog meer die moderne touch!

 

Bekijk de categorie binnenzonwering voor meer raamdecoratie.

Paneelgordijnen op maat

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen