0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

creatief, kleurrijk en sfeervol

Wandafwerking

Buiten het aanbrengen van een decoratieve techniek onderscheiden wij 2 typen wandafwerking: behangwerk en glasvlies/glasweefsel. Indien noodzakelijk voorzien wij u ook graag in stucwerk wanneer wanden dusdanig slecht zijn en deze geheel vlak gemaakt moeten worden. Wanneer u gaat voor strak gesausde wanden adviseren wij standaard om nieuw stucwerk eerst te voorzien van een glad glasvlies om mogelijke scheurvorming te voorkomen en de wanden daarna pas te sausen. Ook kunnen wij uw spackwerk verzorgen.

Behangwinkel Naaldwijk

Stuc- en spackwerk

Voordat wij behangen of glasvlies/glasweefsel aanbrengen hechten wij veel waarde aan het opzuiveren en repareren van de wanden. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u deze voorbereidende werkzaamheden onder onze professionele doe-het-zelf begeleiding zelf uitvoert.

 

Voor een stukadoor in het Westland bent u bij Koremans aan het juiste adres. Als blijkt dat alleen het opzuiveren en repareren van de wanden niet voldoende is, dan kunnen wij u van dienst zijn met nieuw stucwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor een nieuw te stuken plafond. Wij werken al jaren samen met een eigen netwerk van stukadoors die deze werkzaamheden onder de Koremans vlag uitvoeren. Op deze manier kunnen wij u hierin geheel ontzorgen, sluiten de opeenvolgende werkzaamheden perfect op elkaar aan en dragen wij de complete verantwoordelijkheid.

stukadoor westland
behanger westland

Behangwerk

Bent u op zoek naar een behangwinkel in Naaldwijk of het gehele Westland? In onze showroom beschikken wij over een zeer ruim assortiment behang in uiteenlopende stijlen en dessins. Bovendien varieert onze behangcollectie van low-budget tot uiterst kunstzinnige wanddecoraties in hogere prijsklassen, voor ieder wat wils dus! Van woonkamer tot kinderkamer, werkkamer tot bedrijfskantine, wij denken graag met u mee! Als behanger in Westland en omstreken streven wij ernaar onze klanten te voorzien van een mooi stuk behangwerk!

 

U kunt ook een kijkje nemen bij de categorie decoratieve schilder- en behangtechnieken.

Glasvlies en glasweefsel

Ook kunt u ervoor kiezen om uw wanden af te werken met glad glasvlies of glasweefsel in een structuur naar keuze. Glasvlies en glasweefsel kunt u vervolgens in elke gewenste kleur sausen. Of wat dacht u van decoratief sauswerk, zoals een lambrisering of een creatieve vlakverdeling?!

 

Wanden extra goed reinigbaar maken? Daar kunnen wij voor zorgen! In sommige huishoudens is het gewenst als het nieuwe sauswerk extra goed reinigbaar is, zoals gezinnen met kinderen en huisdieren. Door de wanden te sausen in een extra goed reinigbare latex zijn deze beter afneembaar. Of wat dacht u van de wanden in de keuken? In deze ruimte in huis is het ook vaak wenselijk als wanden beter afneembaar zijn (Let op! Latex is niet hittebestendig, dus blijft u voorzichtig met bijvoorbeeld hete vetspetters).

glasvliesbehang

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen