0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Een echte eye-catcher

Decoratieve schilder- en behangtechnieken

Bent u op zoek naar een echte eye-catcher, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruime collectie fotobehang, wandstickers en wandpanelen.

betonlook verf

Betonlook verf

Wat in eerste instantie lijkt op een standaard behang kunnen wij zo aanbrengen dat dit toch een gaaf en uniek effect geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behang aangebracht op een houten wandpaneel; zo creëren we het idee van een schilderij en komt het behang echt naar voren!

 

Ook geven wij wanden een bijzondere finishing touch met de uiteenlopende verftechnieken van L’Authentique, zoals betonlook muurverf en betonstuc. Met deze techniek kunnen we wanden een hele stoere uitstraling geven; leuk in een industriële sfeer, maar ook in een moderne inrichting een gaaf effect!

betonlook muurverf
krijtverf muur

Ook worden wij enthousiast van de krijtverf op de muur van Flexa Pure. Deze kunnen wij in elke kleur mengen en past bijvoorbeeld goed in een landelijke stijl, maar ook zeker in een industriële setting.

 

Gaat u helemaal voor de natuurlijke look? Dan is Nature at home echt iets voor u! Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at home duurzame interieurdecoratie uit restmaterialen. Zij gebruiken de restmaterialen uit de natuur als grondstof om prachtige wandpanelen van te maken. Zo maken zij gebruik van hout, schors, kokosnoot, schelp, mossel, Himalaya zout en mos om unieke en gevarieerde collecties samen te stellen. Op deze manier haalt u echt de natuur in huis en u heeft iets wat niet zomaar iedereen heeft

 

Neem ook een kijkje bij de gerelateerde categorie wandafwerking. Of bekijk de andere diensten die wij aanbieden!

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen