0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

De juiste keuze voor elk raam

Binnenzonwering

Binnenzonwering kan handbediend of elektrisch. Op het gebied van binnenzonwering voorzien wij u graag van diverse soorten, waaronder: rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale jaloezieën, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, vlinder jaloezieën, plissés, dupli’s, shutters en insectenhorren.

rolgordijnen op maat

Rolgordijnen

Een rolgordijn is stof op een rol die u d.m.v. een ketting omhoog of omlaag kunt rollen. Zonwerende rolgordijnen zijn een eenvoudig type binnenzonwering die zowel lichtdoorlatend als verduisterend geleverd kunnen worden. Ook ideaal voor de slaapkamer dus wanneer de voorkeur niet uitgaat naar verduisterende overgordijnen. Veel ramen in de woonkamer of lichtinval in de keuken? Lichtdoorlatende rolgordijnen filteren het zonlicht van buitenaf en sommige stoffen hebben zelfs een isolerende werking. Binnen onze collectie rolgordijnen zijn er verschillende gradaties van lichttransparanties; van 100% verduisterend tot lichtdoorlatend tot transparant. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit heel veel kleuren en patronen. De montagemogelijkheden zijn ook eindeloos waardoor er (bijna) altijd wel een oplossing is voor elk raam te verzinnen is.

zonwerende rolgordijnen
verduisterend duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Eindeloos variëren; dat kan met duo rolgordijnen! Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Omdat de stoflagen op elke gewenste stand te schuiven zijn, kan er oneindig gevarieerd worden met het licht. Als het duo rolgordijn helemaal omlaag is, dan zijn de stofbanen altijd gesloten. Verder zijn duo rolgordijnen natuurlijk verkrijgbaar in heel veel kleuren en kunt u kiezen uit verschillende baanbreedtes voor een subtiel of juist stoer effect.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in hout en aluminium, in diverse kleuren en stijlen van elegant tot robuust.

horizontale jaloezieen op maat

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Op zoek naar een elegante uitstraling? Dan kiest u voor een smalle lamelbreedte. De robuuste 70 mm lamel past dan weer perfect in een stoer interieur. Veel jaloezieën zijn vochtbestendig, zodat deze geschikt zijn voor montage in de badkamer en keuken. Naast het uitgebreide kleurenpallet zijn aluminium jaloezieën zelfs leverbaar in uiteenlopende dessins en met de uitstraling in een linnen- of een betonlook. De lamellen van de jaloezie zijn standaard d.m.v. ladderkoord met elkaar verbonden. Op zoek naar een finishing touch? Dan kunt u kiezen voor ladderband in een gelijke of juist contrasterende kleur. Helemaal iets geks? Dan kiest u ladderband uit onze speciale collectie met o.a. eigentijdse prints en grafische patronen. Ladderband is leverbaar in 10, 25 en 38 mm breed.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën passen in vrijwel elk interieur; landelijk of industrieel, klassiek of modern. De houten horizontale lamellen zorgen voor een exclusieve en trendy uitstraling. De lamelbreedtes variëren van 25, 50 en 65 mm. Ook hier geldt weer: smalle lamellen zorgen voor een rustig beeld en brede lamellen creëren een stoere look. U heeft niet alleen de keuze uit verschillende kleuren, maar ook nog eens uit houtstructuren. Zo behoren zowel gladde lamellen als lamellen met een houtnerf tot ons assortiment. Kleurend of juist contrasterend ladderband in verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.  Om te voorkomen dat de lamellen in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, kromtrekken zijn er speciale vochtbestendige collecties ontwikkeld.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn in de volksmond ook wel bekend onder de naam “lamellen”. Verticale lamellen hebben over het algemeen altijd een modern karakter. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof en zijn geschikt voor rechte en schuine ramen, raam- deurcombinaties en ramen met ongelijke hoogte. Met verticale jaloezieën kunt u uw fantasie de vrije loop laten gaan, want het is per product mogelijk om te kiezen voor verschillende kleuren en dessins. De lamellen zijn leverbaar in 52, 63, 89 en 127 mm breed.

Vlinder jaloezieën

Een vlinderjaloezie is eigenlijk een jaloezie en plisségordijn in één. De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banenstof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 55 mm. De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. Met een optrekkoord of ketting trekt u de vlinderjaloezie op of neer. Met het tuimelkoord kantelt u de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaalt u zelf de gewenste lichtinval en privacy. Onze vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in mooie kleuren.

plisse rolgordijn

Plissés

Onze modieuze collectie plisségordijnen biedt stoffen in de mooiste kleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of een robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een opvallende uitstraling. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plisségordijn in elke interieurstijl. Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren met verschillende bedieningsvormen, zoals een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord.

Dupli’s

Dupli’s hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Een dupli is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Ze zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties; van transparante tot verduisterende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft de dupli een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof in één producten geniet overdag van een natuurlijke lichtinval en ’s avonds van complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer! Dupli’s zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningen: optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Een leuke bijkomstigheid: met een dupli bespaart u op energiekosten. Door de honingraatstructuur van de dupli ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door de dupli dicht te laten, houdt u in de winter de kou buiten en houdt u het in de zomer koel in huis.

Shutters

Shutters

Tot onze collectie shutters behoort de collectie van JASNO. Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen. U kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kunt u ook geheel open zetten.

 

De belangrijkste kenmerken van JASNO shutters:

  • Kwaliteit en dus altijd exact op maat gemaakt.
  • Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, het beste voor in de badkamer.
  • Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
  • Geschikt voor alle raamsoorten, dus ook speciale vormen.
  • U kunt kiezen uit een verticaal bedieningsstokje of verborgen bediening.
  • Monteerbaar in het kozijn, op het kozijn, voorzien van een frame. Er zijn diverse opties.
  • Verkrijgbaar in een breed assortiment aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
  • Het opvallendste verschil bij JASNO shutters valt niet op! De unieke verzonken scharnieren ziet u niet, want deze zijn verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Insectenhorren

Frisse lucht naar binnen en insecten en spinnen op afstand houden? Met onze raam- en deurhorren kunt u uw woning optimaal ventileren en kan geen insect of spin meer naar binnen. Geen raam of deur is te gek, want voor elk type bieden wij de juiste oplossing.

 

Bekijk ook onze raamdecoratie categorie.

hor voor schuifpui

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen