0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Vrijblijvend & kosteloos

Interieuradvies

Een goede, hechte en vertrouwde relatie met de klant vormt de basis van waaruit wij werken. Graag maken wij kennis met u in de showroom of bij u thuis. Wij geven als interieurstylist in het Westland altijd een vrijblijvend (kosteloos) advies in de vorm van een mondeling gesprek en een bijbehorende presentatie met de materialen uit de showroom.

Interieuradvies westland

Heeft u grotere verbouwingsplannen of een nieuwbouwwoning en geen idee waar te beginnen? Dan is een interieurstylist uit het Westland voor u een goed idee. Wij helpen u graag op weg met een compleet interieur ontwerp, 3D-tekening en moodboard tegen een afgesproken prijs.

 

Onze interieurstylisten streven ernaar voor het echte THUISGEVOEL te creëren en dat gevoel is voor iedereen anders. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben, zodat wij goed naar uw wensen kunnen luisteren. Vervolgens vertalen wij uw woonwensen in concrete adviezen d.m.v. mondelinge presentaties in de showroom en indien gewenst moodboards, collages en 3D-tekeningen. Op deze manier proberen wij onze adviezen echt tot leven te laten komen!

 

Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk in meubels, verlichting en accessoires. Heeft u geen idee hoe u dit kunt oppakken? Wij gaan graag met u op pad of wij zorgen ervoor dat u warm ontvangen wordt in showrooms met wie wij samenwerken, zodat wij ook op die manier het Koremansgevoel door kunnen zetten.

 

Bekijk ons portfolio voor een voorproefje van wat wij kunnen!

interieurstylist westland

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen