0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Al sinds 1991

Over ons

Welkom bij Koremans Woning- en projectinrichting! Bij ons kunt u terecht voor de complete inrichting van uw woning of bedrijfspand.

Laten zien wat we in huis hebben!

In onze showroom nemen wij alle tijd om u als klant, onder het genot van een kopje koffie of thee, te laten zien wat wij in huis hebben. Letterlijk en figuurlijk! Letterlijk, omdat wij  in onze showroom ons brede assortiment presenteren, bestaande uit diverse merken:

  • Verf, latex en andere schildersbenodigdheden (ook voor de doe-het-zelver!)
  • Decoratieve schilder- en behangtechnieken
  • Wandafwerking
  • Vloerafwerking
  • Raamdecoratie
  • Binnenzonwering

 

Figuurlijk, omdat wij met ons hechte team van vakbekwame schilders, behangers, stoffeerders en interieurstylisten met al ons enthousiasme voor u klaarstaan!

Goede kwaliteit, geen gedoe, gewoon helemaal goud!

Ontzorgen; Koremans is aandacht

De basisgedachte achter onze showroom is dat het een grote “woonkamer” is waar iedereen zicht welkom voelt en waar wij alle tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Het mogen meedenken met het interieur van mensen is iets bijzonders, want je hebt te maken met hele persoonlijke gevoelens: waar en hoe voelen mensen zich thuis en wat is hun ultieme gevoel van warmte, veiligheid en sfeer.

 

Voor ons staat centraal dat wij u op elk gebied bij kunnen staan. Daarom zijn wij ook sterk in combinatie met onderaannemers. U kunt voor het totaalproject bij ons terecht. “Ontzorgen” noemen we dat. Mensen vragen ons weleens: “Kunnen jullie het van A tot Z regelen?” Ja dat kan!

 

Werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd, maar ook geven wij u graag advies om als “professionele” doe-het-zelver aan de slag te gaan.

 

Koremans is aandacht, dat is ons uitgangspunt!

Historie

De oorsprong van ons bestaan is gelegen Kwintsheul en begon bijna 30 jaar geleden. Het bedrijf werd in 1991 opgericht door Ad en Len Koremans. Al op jonge leeftijd had Ad Koremans (geboren en getogen Westlander) een grote liefde voor het schildersvak. Na zijn schildersopleiding wilde hij niet verder leren, maar gelijk “aan de bak” (op zijn Westlands gezegd). Ad weet nog precies hoe zijn vader reageerde. Hij zei: “Prima, maar je gaat zorgen dat je binnen 48 uur aan het werk kan!” Vader Janus bracht Ad naar Schildersbedrijf Toon Kok en liet hem weten dat hij niet eerder thuis hoefde te komen voordat hij werk had. Gelukkig werd hij aangenomen!

 

 

Lees ons verhaal

Alles is begonnen als een uit de hand gelopen hobby.

Ons team

Lydia Overgaauw

Ad Koremans

Bob Blokpoel

Shirley Koremans

Peter van Reenen

Annet Damen

Nick Hamer

Paul van Velzen

Niels Assies

Danielle Jansen

Frank Grootscholten

Jan Meijer

Len Koremans

Wilco de Boer

Corola Zuijderwijk

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen