0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

De perfecte uitstraling en duurzaam!

Binnen- en buitenschilderwerk

Is uw binnen- en/of buitenschilderwerk aan een nieuwe onderhoudsbeurt toe? Dan kunt u bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. In het Westland en omliggende regio hebben wij al vele woonhuizen en bedrijfspanden mogen voorzien van nieuw schilderwerk.

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerken

Wij zijn dus een volwaardig Westlands schildersbedrijf, maar daarnaast ook gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden die het plaatje compleet maken (zie onze andere diensten). Onze vakbekwame schilders leveren schilderwerk van hoog niveau mede door het gebruik van kwalitatieve producten. Tot ons assortiment behoren diverse A- en B-kwaliteit verfsoorten. Zodoende kunnen wij iedereen voorzien van goed schilderwerk in de juiste prijskwaliteitsverhouding.

 

Wij beschikken over een eigen verfmengmachine. Zo kunnen wij dagelijks onze verfproducten direct in de gewenste kleur mengen, terwijl u wacht met een heerlijk kopje koffie. Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom spoelen wij onze rollers en kwasten uit in onze verfspoelbak in ons magazijn. De verfdeeltjes die schadelijk zijn voor het milieu, en anders bij uw thuis in de waterleiding terecht zouden komen, worden gescheiden van het schone spoelwater. Dit schone spoelwater wordt uiteraard weer hergebruikt om de volgende kwasten en rollers mee schoon te spoelen. Dus voor een schilder in het Westland bent u bij Koremans aan het juiste adres.

Schilder Westland

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen