0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Review klant

“In april dit jaar kregen wij de sleutel van ons nieuwbouw appartement. Vanaf het moment van kopen vorig jaar waren we aan het nadenken over hoe we dit zouden inrichten.

 

Via via kwamen wij vorig jaar oktober bij Koremans terecht. We kenden het bedrijf nog niet maar vanaf het allereerste begin voelde het goed. De ontvangst/kennismaking was hartelijk maar zeker ook vrijblijvend. De keuze was snel gemaakt om verder te gaan met Koremans. Lydia werd ons contactpersoon en heeft ons geholpen met de inrichting maar ook de andere medewerkers spraken we regelmatig en iedereen was even aardig en behulpzaam. Het motto ‘ontzorgen’ maakten ze meer dan waar. En toen de sleuteldatum in zicht kwam zijn we gaan afstemmen wat wanneer gedaan zou worden.

 

Er werd door Koremans een planning gemaakt waarin onze eigen werkzaamheden meegenomen werden. Ze begeleidden ons in deze werkzaamheden, gaven adviezen en leverden de benodigde materialen.

 

De hele fase van aankleden van ons nieuwe huis is hierdoor zo soepel verlopen dat wij echt iedereen Koremans zouden willen aanraden. Alles in ons huis klopt en is nog mooier geworden dan we gehoopt hadden. Dit zouden we zonder hun hulp niet hebben bereikt. Met dank aan Lydia en de rest van dit top team!”

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen