0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Bedrijfsuitje 25-jarig jubileum Danielle!

Onze topper Daniëlle was 1 maart jl. maarliefst 25 jaar in dienst! Over iemand met zoveel Koremans historie kun je natuurlijk een boek schrijven, maar de samenvatting hiervan kreeg zij cadeau in de vorm van een fotoboekje met hierin memorabele hoogtepunten en lieve felicitaties van collega’s.

 

Teambuilding is kenmerkend voor ons team waarbinnen wij al meerdere 25-jarige jubilea hebben mogen vieren. Zo hebben wij ook Daniëlle haar jubileum met z’n allen én partners gevierd.

 

Ad en Shirley trapten af met een speech om Daniëlle te bedanken voor al haar inzet de afgelopen jaren. Daarna vertrokken we naar de Adrianushoeve in Schiedam waar we genoten van een boerenlunch.

Daniëlle, een echte dierenvriend, werd vervolgens verrast door Lex Thoen en zijn schaapskudde De Vockestaert. Eerst hield Lex een passievolle presentatie over zijn beroep én hobby als schapenhoeder. Hierin stond zijn hond centraal. Vol energie van Lex mochten wij vervolgens zelf de wei in en was het aan ons om de taken van de hond over te nemen: de kudde verplaatsen én bij elkaar houden. Jullie begrijpen: hier lag veel uitdaging voor ons als team; wat hebben we gelachen en genoten!

Daarna vertrokken we naar Boerderij Dichtbij voor een heerlijke BBQ. De dag sloten we af met een lekker ijsje van IJscokar Marcello Gelato.

 

We kijken terug op een dag die weer de boeken in kan!

 

Groetjes, Team Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen