0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Verbouw update 1

3 weken geleden zijn we hier begonnen met een grote verbouwing. Een verbouwing die niemand ziet, want het gaat om onze buitenopslag achter onze showroom. Alweer sinds 2000 zijn wij aan de Bovendijk 12 gevestigd en na 24 jaar was écht tijd om deze ruimte een flinke metamorfose te geven.

Tegels eruit en een strakke betonvloer met vloerverwarming erin. Golfplaten afdak eraf en hier komt een compleet dichte opslagruimte voor terug. Als het straks klaar is kunnen we onze bedrijfsauto’s overdekt parkeren en we hebben extra, verwarmde opslagruimte; ideaal dus!

Aan de hand van onze verbouw update nemen we jullie gezellig mee gedurende het proces.

De gehele verbouwing wordt perfect begeleid door Zwirs Horti Projects.

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen