0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Jubileum: Jacqueline 12,5 jaar bij Koremans

Zo trots! Wij hadden wéér een mooi jubileum te vieren! Dit keer is het Jacqueline (eigenlijk gewoon: Jacq!) die maarliefst 12½ jaar lang ons gehele pand spik en span houdt! En denk nou niet dat het ophoudt met een “doekie” over onze showroomkasten… Neeeee, onze Jacq zie je ook regelmatig met grof geschut: een bezem door het magazijn, een heggenschaar langs onze oprit en noem maar op! Ze is echt “one of the guys” en opent op maandagochtend 7.00 uur samen met Peet dan ook steevast de zaak.

 

Jullie begrijpen: zoals Jacq is er maar 1 en die is toevallig wel lid van ons Koremans team! We hopen dan ook op nog vele gezellige en fijne jaren met elkaar.

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen