0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Nieuwe eye-catchers van Eijffinger!

Alweer sinds januari werken wij met 2 nieuwe pareltjes van behangboeken van Eijffinger:

  • Cozumel
  • Festival

 

In deze blog presenteer ik jullie graag het boek Cozumel! Dit boek moet jullie doen laten denken aan een eindeloos uitgestrekt strand met een verleidelijke turquoise zee. Met Cozumel is die verre bestemming nu binnen handbereik. Cozumel is een collectie geïnspireerd op de betovering van de tropen, met een retro accent. In Cozumel vind je vooral kleuren uit de jungle: groen, maar ook geel en rustige, neutrale tinten. In dit super leuke behangboek zie je gave jungle prints voorbij komen, maar ook rustige dessins die je hierbij kunt combineren. Of als je een neutraal behang zoekt; in dit boek kun je het zeker vinden!

 

Groetjes,

Bo van Asten

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen