0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Look of the month by KOBE: Maart!

Elke maand presenteert onze fijne en vertrouwde stoffenleverancier Kobe hun “look of the month” en bij deze willen wij graag de maand maart met jullie delen. Wij vinden het super interessant om de diepere betekenis achter een kleur te weten. Dit draagt zeker bij aan de inspiraties die wij met onze klanten delen.

 

De look van maart is gebaseerd op de PANTONE-kleur van het jaar PEACH FUZZ. Peach Fuzz is een zachte perzikkleur tussen roze en oranje. Deze kleur inspireert het gevoel tot verbondenheid en brengt een sfeer van rust met zich mee. Het biedt ruimte om te zijn, te voelen, te helen en te bloeien, dit heeft een impact heeft op ons welzijn. Deze kleur weerspiegelt ons verlangen om onszelf en anderen te koesteren, als weerspiegeling van ons aangeboren verlangen naar contact en verbinding. Deze fluweelzachte perzik-kleur omarmt en verrijkt lichaam, geest en ziel met zijn warme uitstraling. In interieurs verwarmt en verlicht het de ruimte, waardoor een gevoel van kalmte en een positieve sfeer ontstaat.

 

De nieuwe collectie van 2024 van Kobe kent vanzelfsprekend prachtige stoffen in dit kleurenpalet. Hier worden wij natuurlijk ook erg blij van!

 

Groetjes,

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen