0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Hierbij presenteren wij jullie: Carmen!

Carmen Riepe versterkt alweer ruim een maand ons team. Elke vrijdagmiddag kunnen jullie haar als interieurstyliste bij ons in de showroom vinden.

 

Carmen en ik kennen elkaar al veel langer als teamgenoten van de handbal, maar dat is voor mij al flink wat jaren een afgesloten hoofdstuk. Een tijdje geleden kwamen we weer met elkaar in contact en gaf ik aan dat we in de showroom versterking konden gebruiken. Omdat zij ook haar eigen bedrijf heeft, huren wij haar wekelijks in en daar zijn wij hartstikke blij mee! Het is gaaf om te zien dat we de wedstrijdbeleving van vroeger op de handbal nu in onze showroom op werkgebied herbeleven! Een lekker sfeertje dus en daarom past ze ook goed bij onze collega’s.

 

We gaan ervoor!

 

Groetjes,
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen