0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

ANDREAS PAROCHIE in samenwerking met Uzin Utz Nederland

Enige tijd geleden presenteerden wij al vol trots ons project van de Andreas Parochie. In samenwerking met Edward Jansen en Frank Kluiters De woningstoffeerder stoffeerden wij de Green-Flor Modern Vintage in de kleur GWF 055 oak gold brown van Dersimo BV.

 

Nu heeft Uzin Utz Nederland hier zelfs een speciale post aan gewijd op hun website:

⁣Maria Kapel Andreas Parochie (uzin.com)

 

Uzin Utz is namelijk onze vertrouwde leverancier van materialen ter voorbereiding van de ondervloer. Ook voor dit project gebruikten wij dus hun hechtprimer, egaline en PVC lijm. Voor het eindresultaat natuurlijk onzichtbare producten, maar hoe leuk is het, dat juíst Uzin Utz hierover een gaaf bericht schrijft op hun website en hierin ook Edward en Frank noemt! Wij zijn vereerd!

 

 

Groetjes,

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen