0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Opgeleverd project: gave samenwerking doe-het-zelf & PVC vloer door ons

2 weken geleden leverde ik met Ad dit mooie project op.

Een jong stel met beide drukke ambities! Dat betekende voor ons: een ontzorgproject!

Dankzij handige ouders werd het een leuk doe-het-zelf project waarvoor wij de materialen mochten leveren en natuurlijk konden zij rekenen op onze doe-het-zelf begeleiding wanneer nodig.

Op de foto’s zie je hoe strak er door de klant gesausd is en hoe creatief er met de openhaard is omgegaan.

 

De PVC vloer was een brug te ver: deze moest door ons verzorgd worden. “Visgraat zien we al zo regelmatig” werd er door de klant gezegd. In rechte lijnen was ook geen optie, want gezien het grote oppervlak mocht er best iets “speels” gebeuren. Zodoende kozen we voor diagonaal.

Stoffeerder Kimo maakte zijn borst nat aan dit grote oppervlak met verschillende doorgangen vanuit de hal en woonkamer naar de keuken, dus de lijnen moesten natuurlijk precies op elkaar aansluiten.

Zie hier het eindresultaat met het PVC van Tarkett NL: iD Inspiration 55, Delicate Oak kleur toffee.

 

Bij oplevering is het gaaf om te horen dat we aan de verwachtingen van de klant hebben voldaan. Ook het snelle reageren tijdens de doe-het-zelf werkzaamheden werd als heel prettig ervaren. Op onze beurt zijn wij de klant natuurlijk dankbaar voor het gestelde vertrouwen. Kortom: een blije klant dus! En daar doen we het natuurlijk allemaal voor!

 

Groetjes,

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen