0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Ontdek de nieuwste herfsttrends!

De tijd van het jaar breekt weer aan waarin de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst. De avonden worden weer koud en donker, waardoor we gaan verlangen naar de knusse en warme interieurs. 

KOBE heeft de nieuwste herfsttrends en tips voor jullie op een rijtje gezet om je huis in de herfststemming te brengen. 

 

  1. Combineer patronen

 

Speel met patronen door ze te combineren in kussens, plaids en accessoires. Kies patronen die elkaar aanvullen en voeg zo een speelse touch toe aan je interieur. 

All-over-patronen zijn geweldig te combineren als raamdecoratie en met gelaagde patronen met kleuren voorzien van zachte texturen. Hierdoor ontstaat de juiste gezelligheid en dit nodigt uit om meer tijd binnenshuis te spenderen. 

 

  1. Knusse accessoires

 

Voeg knusse accessoires toe aan je interieur. Combineer de op herfst geïnspireerde accessoires met warme herfsttinten. Dit vult de kamer met een knusse seizoens-sfeer. Plaids en pluche tapijten zorgen voor comfortabele zitplaatsen en geurkaarsen zijn een extra zintuiglijk element die bijdragen aan de totale gevoelsbeleving. 

 

  1. Kleurenpalet met herfstige accenten

 

Laat je inspireren door de omringende natuur om een herfstpalet te creëren. Warme nude-tinten gaan goed samen met aardetinten en groentinten waardoor een harmonieus kleurenpalet ontstaat. Een vleugje metallic voegt glamour toe en accentkleuren zoals rood, goud of paars kunnen heel goed werken om het totale palet op te vrolijken. 

 

Deze tips en trends creëren tijdens de koude en donkere dagen de perfecte sfeer voor een knus, warm en uitnodigend (t)huis.

 

Groetjes,
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen