0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Look van de maand door KOBE: Hotel Chique!

Elke maand publiceert ons vertrouwde stoffenmerk Kobe hun “look van de maand”.

Voor september presenteren zij: Hotel Chique. Een thema waarin privacy centraal staat, dus functionaliteit én een sfeervol ontwerp vormen samen het 2-delig eisenpakket voor een hotel chique slaapkamer! Kobe gaat hier verder op in:

 

Houd het overzichtelijk

Een slaapkamer is echt een toevluchtsoord waar we na drukke dagen de nodige rust en ononderbroken slaap kunnen krijgen. Een serene, subtiele decoratie in de slaapkamer zorgt ervoor dat je het als ruimtelijk ervaart en niet beklemmend aanvoelt. Dit draagt bij aan een gevoel van welzijn en comfort. Kies voor essentiële meubels en decoratie die opgaan in de kamer zonder te aanwezig te zijn.

 

Ga voor subtiele kleuren

Om de kamer een maximale rustgevende en comfortabele sfeer te geven, ga je voor zachte kleurenschema’s met neutrale kleuren en subtiele kleurtinten. Creëer verder hier en daar een gelaagdheid met je favoriete accentkleuren op de kussens, plaids of dekbed. Geef de kamer een persoonlijk tintje met accessoires die je een ontspannen sfeer geven.

 

Creëer een comforthoek

Als de ruimte het toelaat, creëer dan een klein comforthoekje voor jezelf met een fauteuil en een voetenbankje. Zorg dat er een goede leesverlichting aanwezig is voor als je even alleen wilt genieten van de privacy in je kamer. Een comfortabele plaid en een zacht kussen zijn geweldig om deze hoek op te fleuren. Voeg onder andere groene planten toe zoals spinplanten, aloë vera, vredeslelies die goed zijn voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in de kamer

 

Slaap lekker!

 

Groetjes,

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen