0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

25-jarig jubileum Frank

Op 1 juni telde de teller voor Frank maar liefst 25 dienstjaren en dit hebben wij afgelopen zaterdag gevierd met ons team en partners en niet te vergeten de 2 heerlijke jongens van Frank: Rick en Sven. We verzamelden aan de Bovendijk voor een speech met warme woorden door Ad, Danielle en mijzelf. Daarna volgde een heerlijke lunch verzorgd door BP Schulte . Om 12.30 uur vertrokken wij per bus naar de activiteit: Pirates of the Biesbosch, in Drimmelen, georganiseerd door Top-Uitje . Na de speluitleg in een gezellige oud-Hollandse kroeg in de haven van Drimmelen gingen we in 4 boten het water op. De naam zegt het al: Pirates of the Biesbosch; dit betekende uitdagende, verstopte opdrachten in de wildernis van de Biesbosch. Het zorgde voor hilariteit, maar ook zeker fanatisme onderling. Na zo’n 3 uur werden de zeilen weer richting de haven gehesen en genoten we nog van een heerlijke BBQ. Toen weer met de bus terug naar ons De Heul en zo kunnen we terugkijken op een heel mooi jubileum!
 
Groetjes,
 
Shirley

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen