0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Trendkleur 2024: Meaningful Earth

We zijn alweer over de helft van het jaar 2023 en daarmee is dan ook alweer de trendkleur van 2024 gepresenteerd: meaningful earth!
Maar wat is nu de gedachte achter deze kleur? Lees hier verder! 
 
Terwijl we streven naar herstel van balans in de samenleving, zowel op milieugebied als sociaal vlak, benadrukken we steeds meer het belang van een gezonde leefomgeving. De aarde dient als symbool voor vruchtbaarheid en verbinding met onze historische wortels. Bruine tinten spelen de hoofdrol in deze enigszins ruige en ruwe ambiance. We komen vormen tegen die ruw, soms grillig en afgebrokkeld zijn. Er heerst een gevoel van kracht en oer essentie in de ruimte. Er is fascinatie voor alles wat in de aarde te vinden is, zoals verschillende kleuren zand, mineralen en stenen. Historische objecten roepen associaties op met primitieve kunst of archeologische vondsten, waardoor we ons verbonden voelen met de wortels van onze cultuur.
 
Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit bruine, gele en oranje tinten, met grijs/mintgroen als accentkleur. De gebruikte vormen zijn ruw, grof en onregelmatig, grillig of handmatig. De materialen zijn natuurlijk en grof en hebben vaak een milieuvriendelijke of gerecyclede oorsprong. Denk aan steen, mineralen, keramiek, kokos, jute en onregelmatig glas. Als patroon zien we vlekken, fossiele afdrukken en strepen die doen denken aan aardlagen. 
 
Groetjes,
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen