0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Vrouw in de bouw!

Het is soms een ondergeschikt onderdeel van mijn dagplanning: het bezoeken van onze mannen op de werkvloer. Door prioriteiten op kantoor is dit vaak een taak die ik als eerst doorschuif in mijn agenda, maar het is zo belangrijk dat ik met regelmaat een bezoek breng aan onze mannen op de werkvloer! Op deze manier:

  • Biedt het mij de mogelijkheid om extra contact te hebben met de klant, zodat ik kan vragen of er nog vragen of opmerkingen zijn en of alles naar wens en verwachting verloopt
  • Toon ik mijn interesse en betrokkenheid richting mijn collega’s; het is gaaf om te zien wat er daadwerkelijk door ons gemaakt of gemonteerd wordt
  • Bouw ik als vrouw mijn technische kennis in versneld tempo op

 

… en ik kan natuurlijk op z’n Westlands “een sjouwtje” geven waar nodig! 😉

Zo hier met een rol tapijt met collega Niels!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen