0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Danielle & Shirley op de relatiedag van UZIN UTZ Nederland

Wat hebben wij genoten van de relatiedag van onze vertrouwde leverancier Uzin Utz. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf levert Uzin Utz ons egalisatiematerialen en lijmen en bij vertegenwoordiger Max kunnen wij áltijd terecht met onze vragen. In het geval van bijvoorbeeld een bijzondere ondervloer, komt Max op locatie kijken om vervolgens een adviesrapport uit te brengen over hoe wij de ondervloer moeten voorbewerken voordat wij deze kunnen voorzien van tapijt, PVC, laminaat, vinyl of marmoleum. Kortom: Uzin Utz is een topbedrijf!
 
Elk jaar worden wij als trouwe klant uitgenodigd voor de relatiedag. Danielle en ik mochten dit jaar als afgevaardigden van Koremans deze dag bijwonen. Na een lange autorit (maar het was het meer dan waard!) naar Enschede werden wij warm verwelkomd met een heerlijke cappuccino met écht Uzin Utz melkschuim 😉 en een luxe lunch. Daarna hebben we een prachtige tocht gemaakt door het Twentse landschap op een elektrische E-chopper en mochten we onszelf van onze stoere kant laten zien met een luchtbuks en pijl & boog. Tot slot genoten we van heel veel lekkers van diverse foodtrucks waarna wij toch echt weer de terugreis moesten inzetten.
 
Wij willen Uzin Utz en Max bedanken voor de gave dag en wij zien weer uit naar volgend jaar, maar natuurlijk eerst een jaar vol mooie orders en samenwerkingen!
 
Groetjes,
 
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen