0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Restyling Opticus Oogzorg & Optometrie

We blikken even terug naar een schitterend project dat wij in 2022 hebben opgeleverd. Het vloerenmerk Mflor was zo onder de indruk van de door ons gelegde PVC vloer uit hun collectie dat zij met een eigen fotograaf zijn langsgekomen om professionele foto’s te maken. Dit kostte natuurlijk wat tijd, dus vandaar dat wij dit project nu graag met jullie delen.

 

Wij zijn eigenaar Kevin Devilee erg dankbaar voor het vertrouwen in ons team en de vrijheid die wij kregen om mee te mogen denken met bijzondere, maar ook praktische materialen. Uiteindelijk is er gekozen voor de PVC vloer van Mflor: Abstract. In hele fijne én vertrouwde samenwerking met timmerman Roland van Ruijven is het meubilair door hem op maat gemaakt. De bovenzijden van de meubels is afgewerkt met hetzelfde PVC als op de vloer. Dit zorgt voor rust en eenheid en kan zodoende wel tegen een stootje! Voor een stoere finishing touch is gekozen voor stalen omlijsting van de meubels. Dat hout en staal een gave combi vormen mag wel blijken uit de foto’s! Het hout dat jullie op het meubilair zien is geen echt hout, maar behang uit de unieke collectie van Kobe, hoe bijzonder!

 

Wij wensen Kevin en zijn team een mooie toekomst in deze uitnodigende winkel aan de Leyweg 541 in Den Haag (dit laatste natuurlijk voor een stukje reclame, want deze professionals staan voor pure vakkennis, kwaliteit van oogzorg en klantvriendelijkheid!).

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen