0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Onze balie in een nieuwe look!

Het is weereens tijd voor een nieuwe look van onze balie, want dit is natuurlijk onze eye-catcher bij binnenkomst! We zijn verliefd geworden op de nieuwe collectie van Casamance Golfe du Bengale. De naam van dit behangboek verklapt al iets over haar tropische karakter. De designers schrijven dan ook over deze nieuwe collectie: “Zet koers naar een uitgestrekte baai in de Indische Oceaan, bezaaid met kleine eilandjes waar zeegras wordt verbouwd. Laten we aanleggen op het grootste eiland: Sri Lanka… Dit schitterende eiland staat bekend om haar overvloedige vegetatie, bestaande uit bergen, bossen en mangroven. In de behangcollectie vind je prachtige dessins met een tropische inspiratie en met buitengewone texturen. Het richt zich ook op de bladeren van de inheemse bomen, vervaardigd in een verfijnd behangontwerp, waardoor de natuurlijke uitstraling van plantenvezels op de muren wordt nagebootst.”
 
Wij zeggen: WOW! Kom je snel kijken wat deze nieuwe collectie nog meer te bieden heeft?!
 
Groetjes,
 
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen