0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Somfy diploma’s in de pocket voor Bob en Peter

Raamdecoratie is binnen onze branche een vak apart. Wij van Koremans vinden het belangrijk dat jullie hierover als klant in onze showroom goed geïnformeerd worden. Daarom helpen wij jullie niet alleen met het uitkiezen van de mooiste kleur in jullie interieur, maar kunnen wij ons advies ook technisch goed onderbouwen. Dit laatste is vooral belangrijk bij binnen zonwering, zoals:
 
– (Duo) rolgordijnen
– Plissés
– Dupli’s
– Horizontale jaloezieën
– Verticale jaloezieën
– Vouwgordijnen
– Shutters
 
Daarbij is het dan ook nog eens mogelijk om te kiezen voor de elektrische varianten van deze producten en dan komt er pas echt een goede vleug kennis bij kijken! Zodoende hebben Bob en Peter in februari de Somfy cursus in elektrische raamdecoratie succesvol afgerond en hier een diploma voor in ontvangst mogen nemen. Ook op deze manier proberen wij met Koremans continu in beweging te blijven en onze expertise uit te breiden. 
 
Groetjes,
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen