0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Nog winters weer, dus gordijnen in de spotlight!

We leven alweer halverwege maart, maar het blijft nog fris en winters in Nederland. Voor ons reden genoeg om gordijnen nog even in de spotlight te zetten. Gordijnen gelden als absolute “finishing touch sfeermakers” en zorgen voor een betere akoestiek in huis. Maar graag brengen wij in deze blog een andere, belangrijke eigenschap van gordijnen onder de aandacht: gordijnen hebben een isolerende werking en dat betekent:
– Ze houden tocht en kou tegen
– Ze houden warmte binnen
En deze isolerende werking is natuurlijk super interessant binnen het hedendaagse hot item: de stijgende energierekening!
 
Onze vertrouwde leverancier KOBE informeert jullie graag verder over dit thema middels: bit.ly/3LtNt6h en natuurlijk laten wij jullie deze stoffen graag voelen in de showroom en vertellen wij jullie dan meer over dit kostenbesparende interieuritem!
 
Groetjes,
 
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen