0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Look van de maand januari!

Iedere maand krijgen wij van onze stoffenleverancier KOBE de “look van de maand”. Zo uiteraard ook in de eerste maand van het gloednieuwe jaar! Deze maand staat in het teken van duurzaamheid binnen interieurdecoratie. Zo is de look van deze maand gemaakt op nieuwe stoffen zoals Sering en Axium FR, beide gemaakt van gerecyclede garens. Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling gecombineerd met natuurlijke elementen zoals klei, hout en planten.
 
Aardetinten staan centraal binnen het kleurenpalet van deze maand. Het zanderige beige, bruine en grijze tonen tegenover de crèmekleurige achterkant creëren een elegante harmonie.
 
Duurzaam materiaalgebruik blijft een belangrijk aandachtspunt voor ons allemaal. Daarom is het belangrijk om voor duurzame producten te gaan met een kleinere ecologische voetafdruk. Zo dragen deze producten bij aan een duurzame toekomst maar creëren zij ook stijlvolle interieur statements.
 
Om tot slot kostenbesparend te blijven is het goed om het natuurlijke daglicht te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor elegante vitrages. Daarmee kun je licht filteren en biedt het tegelijkertijd genoeg privacy.
 
Het belangrijkste uit de look van de maand is om je interieur juist te stijlen met duurzame producten die lang mee gaan, energie besparen en bovenal ook nog eens elegant zijn!
 
Groetjes,
 
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen