0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Ad 65 en winst voor oranje!

Afgelopen dinsdag sloten wij voor een keertje om 15.30 uur de showroomdeuren. Om 16.00 uur keken we vol spanning naar de wedstrijd Nederland – Qatar. Na een 2-0 overwinning mochten wij heerlijk genieten van een Indonesisch buffet.
 
Daarna was het tijd voor een kadootje voor Ad, want die heeft op 20 november de 65 aangetikt. Geheel onverwachts was daar Sinterklaas die Ad persoonlijk kwam verrassen met een cadeaubon van Van der Valk voor een nachtje weg met Len, namens het personeel, hoe leuk! Dat Sinterklaas ook nog eens een oud werknemer van Koremans bleek te zijn met zijn humor als vanouds, maakte het verhaal natuurlijk echt compleet! 
 
Wat hebben wij gelachen en een topmiddag en avond met elkaar gehad!
 
Groetjes,
 
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen