0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Vernieuwde entree Opticus oogzorg & optometrie

Wat een fijne en vertrouwde relatie hebben wij met Kevin Devilee en zijn mooie bedrijf Opticus oogzorg & optometrie.
 
Onze samenwerking gaat al flink wat jaren terug en na een complete renovatie van de winkel, oogmeetruimtes, kantoor en keuken mochten wij nu zelfs de buitengevel voorzien van deze stoere, donkere kleur! Wat een sfeervolle blikvanger op de hoek van de Leyweg in Den Haag!
 
Onze vloerenleverancier was zelfs zo enthousiast over de nieuwe PVC vloer dat zij een professionele fotograaf foto’s hebben laten maken. Wij hopen deze snel met jullie te kunnen delen, dus keep in touch!
 
Groetjes,
Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen