0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Herfst melange als look van de maand van KOBE

Dit keer onze fijne leverancier Kobe aan het wordt over hun “look van de maand”: herfst melange!

 

Het is alweer oktober en de herfst begint in volle glorie. De herfstperiode brengt een bitterzoete sfeer. Aan de ene kant zijn de lange zonnige zomeravonden voorbij. Aan de ander kant ondergaat de natuur een betoverende transformatie. Dit maakt het dan ook een hele mooie tijd van het jaar. De natuur om ons heen toont een uitbarsting van kleuren, die in een spectaculaire melange in elkaar overlopen. Om deze melange aan herfstkleuren te creëren hebben onze stylisten een reeks herfstkleuren gecombineerd uit onze nieuwste producten.

Kleurpalet: Een mix van warme, op de herfst geïnspireerde kleuren; tinten van rood, oranje, bruin, goud, donker saliegroen en aardetinten zijn te zien in de look van deze maand.

 

Lekker knuffelen: Het belangrijkste in een herfst setting is een toevoeging van warmte en comfort. Dit geeft duidelijk de juiste sfeer van dit seizoen aan. Met andere woorden, ga lekker knuffelen. Ga voor herfstelementen en herfstkleuren die meteen het seizoengevoel aan je interieur geven. Denk hierbij aan comfortabele kussens en warme plaids.

 

Breng natuurlijke elementen van buiten naar binnen: De natuur geeft ons veel decoratieve elementen die als toevoeging dienen voor het herfstgevoel in het interieur. Seizoenfruit zoals appels, peren, noten, pompoenen of natuurlijke elementen zoals een boeket herfstbloemen of droogbloemen. Ook bladeren of twijgen brengen meteen de sfeer van buiten naar binnen in je interieur. Sfeerverlichting, kaarsen en brandhout wijzen op de seizoenswisseling. Geurkaarsen met herfstgeuren voegen een extra dementie van het seizoen aan het interieur toe.

 

Warme, gestructureerde stoffen: Gestructureerde stoffen in warme kleuren zijn geweldig voor het seizoen. Velours in diepe, rijke herfsttinten gecombineerd met texturen en patronen zorgen voor de perfecte herfstlook. Creëer een comforthoek die uitnodigend is om zowel samen of alleen lekker te relaxen. Combineer daarbij geweven manden met kussens, dekens en plaids die bij het seizoen passen.

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen