0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Bob geslaagd als interieurvakman!

Bob kennen jullie vast al, want hij is alweer 4 jaar lid van ons team. De afgelopen 4 jaar heeft hij, buiten zijn werkzaamheden bij ons, niet stilgezeten.

 

Bob is bij ons begonnen als leerling schilder; hij rondde deze opleiding in de zomer van 2019 succesvol af. Omdat wij de ambities en ontwikkeling van onze teamgenoten erg belangrijk vinden, werd na een goed gesprek met Bob het idee geboren om hem door te laten studeren voor stoffeerder. Hoewel Bob er niet echt oren naar had om nóg langer naar school te gaan, wist hij toch deze keuze te maken, want hiermee zou hij allround woninginrichter kunnen worden: schilder en stoffeerder. Hiermee treedt hij in de voetsporten van collega Peter en Ad zelf. Bob is dus een unieke kracht voor ons team en daar zijn wij erg trots op. Nóg belangrijker is natuurlijk dat onze Hagenaar zo’n groot hart voor de zaak heeft en wij hem erg waarderen om wie hij is als persoon. Op z’n Westlands en toch ook een tikkie Haags: “een gouwe gozer!”

 

Dinsdagavond 12 juli waren Ad en ik aanwezig bij de feestelijke diploma-uitreiking van het Hout- & meubileringscollege en is onze Bob geslaagd voor de opleiding Allround Interieurvakman.

 

Leuk toekomstperspectief: goede stoffeerders zijn erg schaars. Van het leerjaar van Bob waren er slechts 14 geslaagden, maar de opleiding groeit: volgend schooljaar starten ze met 22 nieuwe studenten, dus de inschrijvingen zijn verdubbeld. Dat biedt perspectief!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen