0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Marmoleum met De Stoffeerders van der Meer

Vorige week hebben wij een opvallende Marmoleum vloer mogen opleveren. Een vloer die bij ons niet zo vaak voorkomt en daarom zeker de moeite waard om op onze socials te plaatsen. Zeker ook omdat deze gelegd is door Andre van De Stoffeerder van der Meer. Met toppers Andre en Leo van der Meer werken wij alweer ruim 25 jaar samen.

 

Hier wordt de Marmoleum Fresco (Marbled) in de kleur zwart gestoffeerd van Forbo Flooring Systems, Dersimo B.V., met uiteraard bijpassend gemêleerd lasdraad. De close-up van Andre laat zien hoe de naden gelast en afgewerkt worden. Wisten jullie dat dit zo uitgevoerd werd? Waarschijnlijk niet en daarom des te leuker voor ons om dit eens te laten zien. De foto’s van het eindresultaat volgen in een latere blog. Dus keep in touch!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen