0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Trappen gestoffeerd met vinyl en stoere zwarte strippen

Vlak voor het einde van jaar mochten nog 2 trappen met vinyl en strippen opleveren. In de showroom is de keuze gevallen op het mooie vinyl van Interfloor; de kwaliteit Betona in een stoere, maar tegelijkertijd ook chique warmgrijze/zand kleur.

 

Van de 1e dichte trap zijn ook de stootborden meegestoffeerd en de voorzijden van de treden afgewerkt met stoere, maar ook weer stijlvolle zwarte strippen. Deze strippen zijn ook aan de achterzijden van de 2e open trap gestoffeerd. Dit geeft ook de duidelijk zichtbare achterzijde van de trap vanaf de overloop een fijn en strak aanzicht.

 

En dit alles is uitgevoerd door de mannen Edward Jansen en Frank Kluiters De woningstoffeerder. Wij willen onze klant én deze vakmannen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen