0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Re-style Showroom

Zo richting de Feestdagen is het natuurlijk heerlijk om bezig te zijn met leuke restyling van de showroom. Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn wij 2 weken geleden bij Voorbrood in Zevenhuizen geweest voor nieuwe meubels. Net zoals bij iedereen hebben deze natuurlijk een levertijd. Daarom zijn wij alvast begonnen met de andere nieuwe dingen die gezorgd hebben voor een heerlijk sfeertje!

 

Ten eerste hebben Bob en Peter de vloer lekker opgefrist met een speciale boenmachine en reinigingsmiddel van James. Vervolgens is Nick aan het behangen geslagen en dat heeft weer geleid tot gave inspiraties (zie foto’s, maar in de showroom nóg meer!). Peter pimpte de koffiecorner op met de leisteenlook panelen van Isodeco.

 

Tot slot heeft Fleur 89 weer gezorgd voor een warm kerstsfeertje door de groene kerstdecoraties. Heerlijk toch?!

 

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van onze nieuwe meubels in 2022!

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen