0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Showroom make-over met veel moois van Voorbrood Meubelen

Maandagavond brachten wij een bezoek aan onze fijne partner Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen. Al vele jaren werken wij heel prettig samen met deze toppers met een showroom van meer dan 6000 m2. Hiermee vormen zij voor ons het perfecte verlengstuk van onze ideeën, adviezen en inspiraties en hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met nieuwe meubels en bedden.

 

En wat onze samenwerking extra bijzonder maakt: net als wij zijn zij een echt familiebedrijf (zelfs sinds 1918!) en heerst er in Zevenhuizen hetzelfde “ons-kent-ons” sfeertje als bij ons. De klant staat centraal en je kunt rekenen op een perfecte service! Voor ons een hele goede match dus!

 

Maandagavond mochten wij weer eens lekker voor onze eigen showroom losgaan en zo hebben we gave items gescoord; van eetbank tot fauteuiltjes en chique gestoffeerde barkrukken. Deze hebben natuurlijk even een levertijd, dus de grote onthulling hiervan laat nog even op zich wachten, maar natuurlijk gaan we dit straks posten!

 

Meer weten over Voorbrood Meubelen?! Bekijk de website of Instagram!

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen