0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Koremans 30 jaar!

Dit najaar bestaan wij 30 jaar! Wij willen onze klanten, collegabedrijven en leveranciers hiervoor bedanken. Dankzij jullie vertrouwen en fijne samenwerkingen hebben wij dit kunnen halen én vieren! En natuurlijk gaan onze dank uit naar ons fijne en hechte team die zich elke dag inzet voor familiebedrijf Koremans.

 

Dit jubileum hebben wij met ons team gevierd. Afgelopen zaterdag verzamelden we eerst voor een gezellige lunch, een woordje voor de groep en de felicitaties aan Ad en Len. Daarna vertrokken we per tram naar hartje Den Haag om hier per Gouden Fiets de stad te verkennen. Na bijzondere stops met de leukste verhalen en typerende hapjes en drankjes eindigden we bij Café Vroeger was je anders. Hier ging het dak eraf!

 

Hierbij willen wij Cycle and the City nogmaals super bedanken voor de fantastische middag en avond. Ons 30-jarig jubileum gaan we dankzij jullie niet vergeten!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen