0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Opgeleverd project in modern-klassieke stijl

Deze week weer een compleet andere interieurstijl. Dit is toch echt het allerleukste van ons vak: iedere keer weer meedenken met de woonstijl van de klant of dit nu industrieel, stoer, romantisch of zoals deze week modern-klassiek is. Wij creëren samen met u het echte thuisgevoel!

 

Een modern klassiek interieur: Een statige en elegante woonstijl die doet denken aan een chique hotelkamer vol met luxe meubels en materialen. Het zijn de moderne tinten van nu waarbij een mix van antieke meubels en klassieke items leidt tot een warm en stijlvol interieur. Bij deze stijl zijn de meubels wat ‘zwaarder’ en donker van kleur. We zien sierlijke details, ronde vormen en uitgesproken verlichting: van statige kroonluchters tot chique schemerlampen met een grote kap. Qua accessoires zijn grote kandelaars, sierlijsten en spiegels typerend.

 

De warme eikenhouten PVC vloer van MFlor vormt de basis. Door het PVC te stofferen in een visgraatmotief en rondom af te werken met een border en zwarte bies krijgt de vloer een luxe, klassieke uitstraling. Alleen al in de hal geeft dit een waanzinnig effect. Donkere tinten worden afgewisseld met neutrale basiskleuren zoals beige, grijs en zand. Vooral dieproze tinten en bordeauxrood stralen luxe en warmte uit. Goud en zilver matchen hier ontzettend goed bij. Het donkerbruine hout komt prachtig tot zijn recht in dit kleurenpalet.

 

Alle wanden in dit appartement zijn behangen met luxe wandafwerking van Arte. De zwaarte van deze interieurstijl vraagt om een goede tegenhanger en weelderige motieven. In de hal zien we een rustige variant met subtiele kwaststrepen, maar in de woon-, eet- en slaapkamers kozen we voor geweldige blikvangers in moderne natuurmotieven.

 

We willen onze klant heel veel woonplezier wensen en het is voor ons net zo genieten als we naar dit interieurplaatje kijken!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Overgaauw

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen