0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Weer eens een binnenkijker: stoer & industrieel met een botanische touch

 

We hebben deze week weer eens een leuke binnenkijker voor jullie. Voor een nieuwbouwappartement in Poeldijk mochten wij onze klant adviseren in het gehele interieurplaatje.

 

Stoere materialen, verweerd hout, staal en beton; welkom in een industrieel interieur!

 

De industriële woonstijl is stoer en robuust. Neutrale kleuren als zwart, bruin en grijs vormen de basis en deze hebben we aangevuld met groen/blauwe accenten. Op de vloer ligt een laminaat van Tarkett in geleefde betonlook. Dit zorgt voor een rustige basis en combineert ontzettend goed met de antraciet keuken en industriële meubels van grof hout en staal.  De groen/blauwe accenten in het behang van Casamance en accessoires frissen het interieur helemaal op. En hoe leuk is het botanische vloerkleed?! Deze geeft de ruimte in één klap een vrolijk tintje.

 

Ook in de slaapkamer hebben we deze lijn doorgetrokken. Naast alle industriële elementen een vrolijke botanische touch. Weeldige bladeren en bomen en af en toe een verdwaalde, wilde panter; je waant je even in de jungle met dit behang van BN Panthera.

 

De klant is erg tevreden over het eindresultaat van dit stoere interieur, daar doen we het voor! Wij wensen de bewoners veel woonplezier en willen hen nogmaals hartelijk danken voor het vertrouwen in ons team.

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Overgaauw

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen