0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Wandpaneel Melkmeisje

Wat een eye-catcher van een wandpaneel hebben wij mogen verzorgen bij deze klant!

 

Dat de mogelijkheden van wandafwerking eindeloos zijn, blijkt maar weer uit dit project. Een wand voorzien van een gaaf, opvallend behang is een optie, maar een schilderij van behang naar eigen keuze is ook bijzonder!

 

Dit keer koos onze klant ook nog eens voor een echte schilderij-look met de keuze voor het bekende Melkmeisje. Wij verzorgen uiteraard alles compleet: van de aanlevering en montage van het wandpaneel tot het behangen hiervan.

Gelukkig heeft ook alles nu weer geleid tot een hele blije klant en daar doen we het voor!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen