0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Betonlook trap

Vorige week was Michael den Toom weer eens bij ons op het oude nest. Dit was weer als vanouds! Michael heeft 10 jaar bij ons gewerkt als allround stoffeerder en projectleider en heeft 3 jaar geleden de mooie stap gemaakt door voor zichzelf te gaan beginnen: Toom Interieur. De afgelopen periode heeft hij diverse dagen voor ons gewerkt en o.a. deze mooie betonlook trap gestoffeerd.

 

Dit keer kozen wij met de klant voor het betonlook vinyl van Interfloor: Dynamic Cemento. Dit vinyl heeft karakter geeft de trap een ruige look! Strak afgewerkt met zwarte profielen, wat zorgt voor een chique touch.

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen

Afgerond interieurproject: Natuurlijke materialen met een jaren ’70 accentje

We hebben weer eens een mooi afgerond interieurproject om met jullie te delen. Foto’s zeggen immers meer dan 1.000 woorden en we willen jullie graag inspireren en een kijkje achter de schermen geven!

 

Ieder mens is uniek en daarom kan geen interieur hetzelfde zijn. De interieurs die wij ontwerpen zijn tijdloos, in balans en stijlvol, maar bovenal precies de gewenste stijl van onze klant! We luisteren goed naar de wensen, denken na over het grote geheel en gaan voor het meest optimale resultaat. Zo ook bij deze klant in dit nieuwbouw appartement in Berkel en Rodenrijs. Wat een licht, luxe en leefruimte in deze woning!

 

De bewoners houden van natuurlijke materialen en warme kleuren. Een rustige basis in beige/zand tinten die we aanvullen met kleur in de meubels, zoals cognac en groen. Door te werken met verschillende structuren, contrasten in lichte en donkere accenten en warme, houten elementen ontstaat een warm en stijlvol interieur.

 

We hebben gekozen voor het Casamance Johara en Arte Puro behang, gemaakt van geweven grasstructuur. Dit straalt niet alleen luxe uit, maar geeft ook een natuurlijke look aan de wanden.  Uiteraard vraagt de lange hal om een spetterende binnenkomst! Daarom gebruiken we hetzelfde basisbehang, maar dan met een geometrisch motief in jaren ‘70 stijl.

 

Naast de prachtige woonkeuken en het wandmeubel met strakke lijnen, mag ook in de woonkamer een eyecatcher niet ontbreken! Achter de bank komen de palmbladeren van het Arte Itaya behang speels tevoorschijn en het licht speelt hier mooi de tekening in het behang.

 

We zeggen het vaker, maar raamdecoraties maken het interieur echt af! In dit interieur kozen we de naturel inbetween Vliet van De Ploeg (taggen): een soepele, fijn geweven stof die prachtig valt in de waveplooi. De stoere XXL Designroede geeft een mooi contrast.

 

We wensen de bewoners veel woongeluk en bedanken hen voor de mooie samenwerking!

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen