0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Een tas vol behang voor Stichting Kleine ingrepen Mooie gevolgen

Natuurlijk steunen wij regelmatig een goed doel. Dit keer sponsorden wij Stichting Kleine ingrepen Mooie gevolgen een volle tas behangrollen. De vrijwilligers van deze stichting weten hier wel raad mee en gaan hiermee een  huisje opknappen.

 

Wij zijn blij dat wij op deze eenvoudige manier wat moois kunnen betekenen voor de mensen om ons heen!

 

Waar zet deze mooie stichting zich voor in?

Soms weten mensen met weinig geld of met psychische problemen zich met moeite staande te houden. Een kleine ingreep in de directe woon- en leefomgeving kan voor een positieve wending zorgen, waardoor mensen een frisse (her)start kunnen maken. Stichting Kleine ingrepen, Mooie gevolgen biedt dit steuntje in de rug!

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen