0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Strakke PVC vloer mFLOR bij LEDO Groep BV

Deze keer was het aan mij om de blog te mogen schrijven. Ik ben NyaMara Stil; stagiaire bij Koremans. Eind 2020 hebben jullie mij al in een voorstelblog voorbij zien komen. Al voor een tweede stageperiode ben ik in de showroom bij Koremans te vinden.

 

Het is alweer even geleden, maar meer dan de moeite waard om dit project met jullie te delen! In opdracht van LEDO Groep hebben wij deze mooie, diepbruine PVC vloer van mFlor gelegd. Onze toppers Niels, Axel en Bob zijn met het gehele kantoor aan de slag gegaan.

 

LEDO Groep BV (Wateringen) is een dienstverlenende Multiservice organisatie met als oorsprong specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening. Opgericht in 1973 door Leo van den Dobbelsteen. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer van dit familiebedrijf. LEDO Groep BV zet zich zowel voor de zakelijke als de particuliere markt in. De specialistische reiniging van ventilatiesystemen voor zowel de zakelijke als particuliere markt is de corebusiness van LEDO Ventilatietechnieken BV, terwijl LEDO Buildingservice BV zich bezig houdt met facilitaire dienstverlening voor de zakelijke markt en VvE’s. Sinds 1 januari 2020 zijn de diensten van LEDO Glasdesign ondergebracht bij LEDO Buildingservice BV.

 

LEDO Groep heeft gekozen voor de warme Authentic Oak XL Liguria van mFLOR. Dit is een natuurlijke houtlook vloer die er niet alleen uitziet als echt hout, maar ook zo voelt dankzij de Register Embossing. mFlor noemt dit ook wel de ‘Natural Touch’; waar nerven te zien zijn, zijn deze ook te voelen (oppervlaktestructuur volgt het dessin). Deze nieuwe PVC vloer is mooi én praktisch en zal vast en zeker schitteren als basis in het kantoor van LEDO Groep. 

 

Wij wensen de mannen van LEDO Groep veel werkplezier van deze vloer en willen hen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en communicatie.

 

Groetjes, 

 

NyaMara 

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen