0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Restyling van Opticus Oogzorg & Optometrie

Vol trots presenteren wij jullie de eerste beelden van de restyling van de prachtige winkel van Kevin Devilee en de specialisten van Opticus. Hier zien jullie de eerste sfeervolle plaatjes van de samenwerking met Halster Electra en Roland van Ruijven.

 

Al eerder hebben we met elkaar bewezen een goed team te zijn in deze letterlijke EYE-catcher van een winkel aan de Leyweg in Den Haag. De eerste keer was het echter voor klanten niet zichtbaar; toen werden het kantoor en de werkruimte onder de winkel onder handen genomen. Dit keer zijn het de klanten die nu extra verwend worden; de showroom!

 

Halster Elektra verzorgt het licht- en camerasysteem, alleskunner Roland van Ruijven pakt al het timmerwerk beet, van ruw tot in de puntjes verfijnd! Wij mochten met ons vertrouwde gezicht Niels aan de slag met de PVC vloer; een stoere betonlook van mFlor. Ook mochten wij dit keer een beroep doen op onze vaste ZZP kracht Edward Jansen. Samen hebben de mannen een fantastisch mooie vloer gelegd.

Kevin Devilee aan het woord: “Zijn we nu klaar? Nee zeker niet! De komende weken staan o.a. de toonbank, werkbank/koffiecorner en de restyling van beide oogmeetruimtes op de planning. Gaan we dicht? Nee ook dat niet! We blijven gewoon open dus maak gerust een afspraak. De nieuwe collecties stromen namelijk binnen…”

 

Vol enthousiasme zien wij uit naar het vervolg van deze top samenwerking met deze meer dan fijne klant. Waar vertrouwen, enthousiasme en flexibiliteit allemaal niet toe kunnen leiden! Het is toch super dat de showroom gewoon open kan blijven, terwijl er ondertussen flink verbouwd wordt. Dat vereist samenwerking en communicatie… laten we daar nou goed in geslaagd zijn met z’n allen!

 

Groetjes,

 

Shirley Koremans

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen