0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Opgeleverd project met diverse fijne samenwerkingen

Voor een vrijstaande woning in Maasland mocht ik een interieuradvies vormgeven voor de gehele begane grond. Onlangs ging ik langs om het eindresultaat te bekijken en voor jullie vast te leggen. Het is prachtig geworden!

 

De woning is van top-tot-teen verbouwd en gemoderniseerd. Ik mocht voor deze leuke bewoners van dit prachtige huis een nieuwe sfeer bepalen voor het interieur en een advies geven voor de indeling, kleuren, materialen en meubels. Ook het ontwerp van de keuken heb ik meegenomen.

Oude situatie

Met de input van de bewoners ben ik op zoek gegaan naar de juiste sfeer. Een mix van warme natureltinten, frisse blauwgroene accenten aangevuld met een goudkleurig randje.

Zoals jullie zien op het moodboard benadrukt dit een gevoel van luxe en comfort, waarin modern-klassieke elementen naar voren komen.

 

Door de plannen te presenteren middels interieuradvies op maat aangevuld met 3D impressies gaan ontwerpen veel meer leven. De bewoners konden nu al door hun “nieuwe” woning “wandelen” voordat er ook maar één muur was gesloopt.

Moodboards

Een nieuwe indeling is altijd even spannend, maar door de ruimte op de juiste manier te gebruiken, ontstaat er een compleet nieuw huis! De keuken is één grote, open ruimte geworden met rondom veel leefruimte; perfect voor gezellige etentjes met vrienden en familie. De woonkamer biedt meer geborgenheid en is een heerlijk knusse zithoek geworden. De haard dient als roomdivider en creëert veel sfeer. Op deze plek kan zowel in de woon- als eetkamer optimaal worden genoten van de warmte van de haard.

Het printje van overlappende palmbladeren in het behang geeft het interieur een vrolijke twist en maakt het helemaal af!

Nieuwe situatie

Ik vond het een feestje om aan dit project te mogen werken. En wat is het resultaat prachtig geworden!

 

Ten eerste bedanken wij de klant voor het vertrouwen in ons team en dat wij dit project mochten realiseren.

 

Ook willen wij de volgende bedrijven bedanken voor de fijne samenwerking:

  • Keuken: Verkade Keukens
  • Meubels: Voorbrood Meubelen
  • Verbouwing: Eekhout Bouw

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen