0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Op zoek naar een eigen “hotel chique” slaapkamer?

In deze blog laten we zien hoe je binnen no time een stijlvolle slaapkamer creëert die de luxe uitstraalt van een hotelkamer. En dit alles gewoon in eigen huis!

 

Voor de basis van deze slaapkamer kozen we voor de zachte tinten uit de Bean kleurenlijn van Flexa Pure. Dankzij het vleugje crème/groen krijgen de wanden een mooie warme gloed. Dit warme karakter willen we in de gehele slaapkamer laten terugkomen en daar past het Mflor Broadleaf PVC ook erg goed bij; een rustig dessin en een mooie natuurlijke kleurschakering.

 

Deze keuzes vullen we aan met geel-, taupe- en groentinten. De gouden accenten geven de slaapkamer een vleugje chique en extra klasse. Net dat beetje extra voor het ultieme hotelgevoel!

 

De mix van de opengewerkte inbetweens met gouddraad van Holland Haag en de rijkversierde gordijnstof van Kobe is een mooie balans van diepe intense kleuren en zachte materialen. Door de slaapkamer aan te kleden met kussens, gemaakt van de gordijnstof en een kleurrijk sprei maken we het helemaal af!

 

Hoe vinden jullie het eindresultaat geworden?

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Overgaauw

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen