0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Binnenkijken bij een modern, warm en natuurlijk interieur

We blijven jullie de komende weken nog even verrassen met mooie opgeleverde projecten. Dit keer een modern, warm en natuurlijk interieur met een knaller van een eyecachter!

 

Onze eerste kennismaking met deze klant was al erg inspirerend. Via via kwamen ze bij ons terecht met de vraag om hun woning op te frissen. Wanden vliezen en sausen, het schilderwerk aanpakken en het plafond weer strak spuiten. Geen probleem natuurlijk!

 

We vroegen of de klant foto’s bij zich had om een goed, onderbouwd advies hierin te geven. Al pratende over het interieur en de huidige indeling kwamen we met het idee te schuiven met de meubels en eens helemaal out of the box te denken. Dit was eigenlijk helemaal niet de insteek van de klant, maar ze waren zelf verrast over de mogelijkheden. Wij kijken weer met een frisse blik naar het interieur en dit zorgt voor verassende ontwerpen!

 

Na het zien van wat schetsen met nieuwe indelingen ontstonden er plannen voor een wandmeubel op maat met een aangrenzende eetbank. Met deze ideeën gingen we aan de slag. Een interieuradvies met 3D impressies bracht het hele plan tot leven en liet de klant goed zien wat er met de ruimte allemaal mogelijk was.

 

Door te kiezen voor een eetbank ontstaat er meer ruimte/doorloop achter de tafel. De op maat gemaakte wandkast door Beukenholdt interieur op maat zorgt voor enorm veel opbergruimte en een mooi geheel met de rest van de meubels.

 

Uiteraard in deze woning ook een mooie eyecatcher: het behang van Arte Wild Walk met verstopte zebra’s knalt echt van het paneel!

 

Het eindresultaat is een modern interieur met warme tinten in zachte groen- en grijstinten aangevuld met licht eiken hout.

 

Wij zijn super trots op dit geslaagde project en dankbaar voor de fijne samenwerking met deze leuke klant.

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen