0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Saaie entree? Geef hem extra pit met kleur!

Geef je entree een oppepper met uitgesproken kleurencombi’s. Vaak is de entree een vergeten ruimte! Door te kiezen voor kleur zorg je voor een spetterende entree!

 

In deze woning gaven wij vorig jaar een kleuradvies voor de woonkamer en nu was ook de entree aan de beurt. We kozen voor de kleurenlijn Honey en River van Flexa Pure. Een zonnig accent in de hoek en een directe blikvanger bij binnenkomst. Door gebruik te maken van een lambrisering lijn boven de vele deuren (ook geschilderd) creëren we hoogte, maar ook rust. De frisse tinten lopen door naar de woonkamer en maken het één geheel.

Oude situatie

Nieuwe situatie

Jullie zien dat de stoere zwarte accenten in de nieuwe deur, meubels, radiator en deurbeslag het helemaal afmaken. Ontzettend gaaf dat onze klant ook durfde te kiezen voor kleur!

 

Deze klant heeft de doe-het-zelf werkzaamheden zelf uitgevoerd, onder onze begeleiding. Hoe leuk is dat! De klant trots op het zelf behaalde eindresultaat en wij blij met deze mooie plaatjes!

 

Ook zelf aan de slag, maar geen idee hoe te beginnen? Wij helpen je graag op weg met de juiste materialen en daarbij gratis doe-het-zelf advies aan huis.

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen