0174 29 73 74

Bovendijk 12, Kwintsheul

Sfeervolle vloerkleden

Sfeer in huis:

In het najaar kun je binnen wel wat extra warmte gebruiken. Dit creëer je eenvoudig met een mooi vloerkleed. Kleden zien we vooral in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of onder de eethoek komen ze goed tot hun recht. In de slaapkamer is een tapijt fijn om ’s ochtends geen koude voeten te krijgen en kinderen vinden het heerlijk om op de grond te spelen.

 

Waarop kan dit nou beter dan een kleed?

 

Het effect van een vloerkleed:

Onder de tafel, naast je bed of voor de bank.. een vloerkleed kan bijna overal in huis. Het effect is direct zicht- en voelbaar. Een karpet zorgt voor sfeer, warmte en verbetert de akoestiek in huis. Door een vloerkleed toe te passen verbind je automatisch de meubels tot een mooi geheel.

 

Naast onze collectie karpetten van onder andere Tarkett en Dersimo hebben wij nu ook de prachtige karpetten van Hamat in de showroom! Deze collectie bestaat uit zes luxe kwaliteiten, totaal in maarliefst 18 kleuren. De karpetten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en ook op maat te bestellen.

 

Hebben wij je nu enthousiast gemaakt? Dan kun je vast wel wat ideeën en inspiratie gebruiken.
Wij hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Neem voor inspiratie ook eens een kijkje op onze website.

 

Creatieve groetjes,

 

Lydia Broos

Wij voorzien u graag van een passend advies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Adviesgesprek inplannen